Reolink

Postat av Philip Scandsec

Reolink startade 2009 och sedan dess har vi ägnat oss åt att skapa de bästa säkerhetsprodukterna för konsumenter och företagare. Vår första produkt lanserades i juli 2009, som fick fantastiska recensioner från kunder som är känsliga för både kvalitet och service. Hittills har Reolink hjälpt hundratusentals människor från hela världen.

Vi har tillbringat flera år på att leta efter det perfekta sättet att göra ditt hem och kontor säkrare och bekvämare. Och med stora ansträngningar utvecklas fem produktlinjer med mogen teknik framför dina ögon:

Trådfria säkerhetskameror: Med inga ledningar och inga sladdar erbjuder de 100% trådfria batteridrivna säkerhetskamerorna flexibel placering. Den kan placeras var som helst inomhus eller monteras utomhus. Du kan välja WiFi-kameror med batteri eller 4G-batterier.


Smarta hemmakameror inomhus: 355° panorering och 105° lutning för varje vinkel som täcks i ditt hem - inga döda fläckar för 24/7 övervakning. Med 4MP super HD, dual-band WiFi, 2-vägs ljud och mer.


Säkerhetskamerasystem: WiFi- eller PoE-övervakningsvideosystem som erbjuder 24/7 övervakning och non-stop inspelning. De stöder till och med inspelning och övervakning hela dagen och natten utan åtkomst till ditt routernätverk.


WiFi / PoE-kameror och NVR: er med 4MP / 5MP super HD hög upplösning, håller WiFi / PoE-kameror ett öga på vad du bryr dig mest om. Nätverksvideoinspelaren (NVR) fungerar perfekt med alla dessa kameror för videolagring.
Och vi erbjuder tillbehör för dessa kameror för att passa bra i din installation och miljö.

Dessutom ger Reolinks "Plug and Play" -teknologi stor bekvämlighet för DIY-användare utan några omkonfigurationer eller justeringar. Och Network Video Recorder (NVR) och IP-kamera integrerad med den senaste 4K-tekniken ger dig utmärkt synupplevelse på en smartphone eller surfplatta.

Vi strävar efter att utveckla innovativ och progressiv teknik så att vi kan förse våra kunder med intelligenta och enkla lösningar. Det du tycker är viktigt är vad vi bryr oss om. Vi hoppas att ett litet steg vi tar leder till en stor förändring i ditt liv.Dela det här inlägget← Äldre inlägg Nyare inlägg →