Beskyt Office 365

Opslået af Philip Scandsec den

YubiKey och Office 365, en lösenordsfri kombination

YubiKey erbjuder en hög grad av säkerhet med den bästa användarupplevelsen för att skydda din e-post och information i Office 365. Autentisering sker med ett enkelt klick eller beröring med en enkelhet som användarna uppskattar.

  • Skyddar mot phishing och försök att kapa användarkonton
  • Autentisering sker snabbt och enkelt för en smidig användarupplevelse
  • Hög ROI - Sänker antalet supportärenden kopplat till lösenordåterställning

Verkligheten

Molnbaserad e-post är en toppattackeringsvektor för phishing

Molnapplikationer och Office 365 är på grund av dess popularitet ett av det främsta målet för phishingattacker. Angripare finner att utnyttjande av mänskliga misstag är mycket effektivare än att rikta in systemets sårbarheter. Över 99% av attackerna riktar sig till slutanvändare.

Omständiga användarupplevelser påverkar antagandet av MFA

Enligt Microsoft har mindre än 10% av användarna aktiverat MFA i sina företagskonton. När användare måste byta fokus till en annan enhet eller måste skriva in besvärliga koder väljer de att undvika MFA.

Höga kostnader skadar IT-budgetar

När IT-avdelningar aktiverar omständiga autentiseringsmetoder översvämmas helpdesk med supportärenden som skapar höga kostnader och en dålig ROI.

Lösningen

YubiKey erbjuder en mycket säker och lättanvänd autentiseringslösning för Office 365.

Modern autentisering för Office 365

YubiKeys erbjuder den mest avancerade autentiseringen för att skydda Office 365-konton och utnyttja de senaste standardbaserade protokollen med de högsta säkerhetsnivåerna.

Phishing-resistent och beprövad

Beprövad för att stoppa kontoövertaganden från phishingattacker. YubiKeys erbjuder den bästa tryggheten för både IT-administratörer och slutanvändare. Hårdvarubaserad kryptering i kombination med ursprungsaktivering säkerställer att även om en användare kan bli lurad, blir aldrig YubiKey lurad.

Friktionsfri användarupplevelse

Med en enkel beröring loggar YubiKey in en användare utan att behöva flytta fokus till olika skärmar eller att behöva ange besvärliga engångskoder. Inloggningar är 4x snabbare och slutanvändarna uppskattar användarvänligheten.

Avkasting på investeringen

YubiKey är enkla att distribuera och hantera eftersom användare kan registrera sina säkerhetsnycklar själva. Ett resultat av detta är att Yubico kunder kraftigt minskat helpdeskskostnaderna.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →