Multifaktorautentificering (MFA)

Enklare inloggning

Multifaktorautentisering (MFA) eller tvåstegsverifiering (2FA) skyddar dina applikationer genom att använda en andra valideringskälla utöver ditt lösenord för att verifiera din identitet.

Bekvämlighet

Användare låser upp kryptografiska inloggningsuppgifter med hjälp av exempelvis en fingeravtrycksläsare eller kamera på sin enhet, eller genom att använda en säkerhetsnyckel.

Säkerhet

FIDO (standard för autentisering) kryptografiska inloggningsuppgifter är unika för varje webbplats, lämnar aldrig användarens enhet och lagras aldrig på en server. Denna säkerhetslösning eliminerar riskerna för phishing och lösenordstöld.

Integritet

Eftersom FIDO-kryptografiska nycklar är unika för varje webbplats kan de inte användas för att spåra användare på olika webbplatser. Dessutom lämnar biometriska data, när de används, aldrig användarens enhet.

Skalbarhet

Webbplatser kan aktivera FIDO2 med hjälp av JavaScript som stöds av samtliga ledande webbläsare och plattformar.

 

Yubikey 5 Series

YubiKey erbjuder hög säkerhet genom att kombinera hårdvarubaserad autentisering och offentlig nyckelkryptografi för att effektivt försvara mot phishing-attacker och förebygga kapning av användarkonton. Användare har möjlighet till multifaktorautentisering & tvåfaktorsautentisering samt även lösenordsfri inloggning i samband med användarberöring och PIN-kod.